Meny

Gardiner & Tillbehör

Servicetjänster

Guider

Inspiration

Gardinexperten tipsar

Gardiner för barnrum

Inred barnrummet med gardiner! I barnens rum ska det finnas rum för lek, kreativitet och fantasi, men också avkoppling och en god natts sömn. Låt gardinerna bli både tonsättande för inredningen - och säkerställ att även familjens minsta medlemmar sover gott på nätterna!

MIXA OCH MATCHA

Begränsa dig inte till en färg eller modell, prova att mixa och matcha för att skapa ditt unika barnrum. Ton i ton eller kontrasterande, bara fantasin sätter gränser! Här ser vi hissgardiner i vävd linne Terracotta, i kombination med längder i vävd linne Senap.

TON I TON

Ton i ton är ett klassiskt inredningsknep om du känner dig osäker, och som skapar harmoni och balans i ett rum. Prova att välja en kompletterande men närliggande nyans på väggfärgen som gardinerna, och du får direkt till en sammanhängande och genomtänkt känsla. Här syns hissgardinen i vävd linne Petroleum.

MAXA MED MÖRKLÄGGNING

Mörkläggning är nödvändigt i de flesta rum, men kanske allra mest kritiskt i barnrum. Alla Gotains vävda linnegardiner, sammetsgardiner och bouclegardiner går att mörklägga, och passar fint tillsammans med en tunnare, skir gardin för insynsskydd.

DRAPERA MERA

Gardiner behöver inte vara begränsade till att hänga vid fönster! Använd textil för att drapera en inbjudande sänghimmel eller dölja en onödig dörr. Här ser vi den vävda linnegardinen i sand, tillsammans med en gardinkappa i samma tyg.

HISSGARDIN FÖR HÖRN

Hissgardiner är en klassisk gardinupphängning i barnrum, av flera anledningar. Lek på golvet begränsas inte av långa längder, städning blir enkelt och du får en flexibel gardinlösning som passar för små utrymmen, hörn och andra knepiga fönstersituationer. Här syns hissgardinen i vävd linne Rosa.

LÅT BARA FANTASIN SÄTTA GRÄNSER

Inget skapar så mycket atmosfär och känsla som gardiner! Med textil kan du skapa en prinsessdröm, en mysig grotta eller dold förvaring - bara fantasin sätter gränser. Använd dem dekorativt eller funktionellt, eller allra helst, i en kombination! Här syns den mörkläggande vävda linnegardinen i rosa tillsammans med en benvit tunn linnegardin i fönstret. Vid sängen hänger en tunn linnegardin i benvit, tillsammans med en gardinkappa i vävd linne benvit.

Vanliga frågor om barnrumsgardiner