Meny

Alla produkter

Servicetjänster

Guider

Inspiration

Gotain Företag

VÅRT ERBJUDANDE

Vi är experter på måttbeställda gardiner! Med egen produktion av tyger och sömnadsatelje i Sverige så har vi kapat mellanhänderna för att erbjuda en smidig gardinlösning med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Tack vare att sömnaden sker i vår egen ateljé så kan vi garantera flexibla lösningar inom sömnad och montering efter just ert behov, från hotell till kontor - inget projekt är för stort. 

VÅRA TYGER

Gotain erbjuder ett kurerat sortiment med snabb leveranstid till privatkunder och företag, tyger som du hittar direkt på vår hemsida där prover kan beställas kostnadsfritt. Utöver dessa tyger har vi även ett generöst tilltaget sortiment anpassat för våra företagskunder. Med vår egen produktion i Europa är vi stolta över att kunna ta fram just de textilier du behöver till ditt projekt, vare sig det gäller specifika färger, texturer eller kravställningar.  

SÅ GÅR DET TILL

På Gotain förstår vi komplexiteten i stora projekt och är utrustade för att hantera allt från planering till genomförande. Vi erbjuder en helhetslösning som innefattar mätning, tillverkning, montering och installation av gardiner. Rundade skenor eller knepiga fönsterpartier? Det löser vi. Processen börjar med att du beställer en kostnadsfri mätning nedan. 

VÅR ATELJE

På Gotains sömnadsateljé i södra Sverige så sys gardinerna upp på beställning av kvinnor som stått långt utför den svenska arbetsmarknaden, så med varje beställning tar vi gemensamt vara på den kunskap och hantverksskicklighet som kommit till Sverige. Deras samlade kompetens sträcker sig över hela skalan av skrädderi och sömnad och är vad som gör det möjligt att erbjuda unika och högkvalitativa produkter för ditt projekt, i tyger vävda i Europa. 

VÅRA HANTVERKARE

Gotains professionella installatörer är experter på textilier, gardinskenor och upphängning. Med lång erfarenhet säkerställer vi att slutresultatet blir helt enligt dina önskemål, från mätning på plats för att kontrollera förutsättningarna för ditt projekt, till montering av gardinskenor och upphängning och steaming av gardiner. Tillsammans hittar vi en lösning för även den mest komplexa gardinutmaning. 

Sandbox Yoga Studio

Djerf Avenue

Sjöman Frisk Mäkleri

Vanliga frågor om gardiner till företag