Meny

Gardiner & Tillbehör

Servicetjänster

Guider

Inspiration

Hemma Hos

Hello Office, Djerf Avenue

Att kliva in på Djerf Avenues kontor vid Humlegården i Stockholm känns som att kliva in en alternativ verklighet, där färgerna är starkare, luften varmare och solen starkare. Vi välkomnas i dörren av Matilda och hunden Rufus, och bjuds på kaffe i organiska, handgjorda koppar i rött och rosa, präglade med företagets namn. Som vi har längtar efter att se slutresultatet av bland de längsta gardiner Gotain-teamet sytt!

Tillsammans med Studio Dorrian har Matilda byggt sin vision för Djerf Avenue, och det är svårt att tro att det bara var några månader sedan man först klev över tröskeln. Färgerna är genomgående och knyts ihop av en ljusblå ton som återfinns på både snickerier och möbler. Gardiner i färgen Sand blev det perfekta komplementet, där man valt att mixa två typer, beroende på de olika rummens funktion.

Då stora ytor av kontoret används för fotograferingar, så är provrum en självklarhet. Här har vi specialbockat skenor i rundade former, som klätts med gardiner i vävd linne sand, för att skapa två separata provrum som ändå smälter samman med fönstrets gardiner.

I konferensrummen så hänger gardiner i två lager, en tunn linnegardin i sand och en vävd linnegardin i sand, beroende på hur starkt solen lyser in.

På kontoret hänger tunna linnegardiner i sand, perfekta för en textil känsla och lätt solskydd, men utan att blockera ljus.

Även i Matildas rum hänger tunna linnegardiner, som ger värme och en ombonad känsla!