Meny

Gardiner & Tillbehör

Servicetjänster

Guider

Inspiration

Hemma Hos

Hello Office, Adoore

Den höga pulsen på Adoores kontor gör att vi direkt känner oss hemma. I ett rum monteras det gardiner, i ett annat sätts de slutliga ändringarna i vårens kollektion och i ett tredje redigeras bilder från senaste kampanjplåtningen. Ja ni förstår, här händer det grejer…

Vad många nog inte vet är att Adoore och Gotain har en lång historia tillsammans, då grundarna Eleonora och Petra tidigt delade kontor. Då visste ingen av dem vad de gett sig in på, men det känns fint att idag mötas just här, 5 år senare och omringade av gardiner från Gotain och iklädda klänningar från Adoore.

Det är nog få som inte är bekanta med Petra Tungården och hennes Adoore, det numera mode-imperium som klättrat högst upp på allas våra önskelistor de senaste åren. Här blandas mönster, färger och former med en stilsäker hand, och vi kan inte tänka oss en bättre plats att hänga upp våra absolut första broderade hotellgardiner. På vårens moodboard hittar vi djupa gula toner, grönt och rött, något som går hand i hand med Gotains första kollektion av mönstrade gardiner.

Adoores huvudkontor ligger ett stenkast från Östermalmstorg, och kontorets arkitektur går precis i linje med de sekelskiftesfastigheter som omringar det. Här behövs textil för att värma upp och bona om, och såklart knyta ihop inredningen med de otroliga möbler som syns var vi än vänder oss. Att Petra är en auktionsälskare av rang är ingen hemlighet, och på kontoret samlas en ändlös mängd fynd att beundra.

De broderade hotellgardinerna kompletteras av tidlösa tunna linnegardiner i sand i det stora konferensrummet, på Adoore döpt till 'content-rummet'. En netural bas som framhäver klänningarnas färgsprakande personligheter, och som är en perfekt backdrop för vilken framtida kollektion som helst. Att blanda djärvt med tidlöst på ett sömlöst sätt, det gör hon bra den där Petra!