Meny

Alla produkter

Servicetjänster

Guider

Inspiration

Gardinexperten tipsar

Gardiner för kontor

På kontoret ska du känna dig fokuserad och inspirerad samtidigt, för att hitta balansen mellan dessa så är det viktigt hur man väljer att inreda. Låt inredningen på kontoret tala om för dig själv, personal och externa gäster vad varumärket står för och representerar.

DRAPERA OCH LJUDISOLERA

Kontor innebär ofta stora rum med många personer, därför måste man tänka textil på fler ställen än just kring fönster. Drapera, ljudisolera och skapa en ombonad känsla genom att hänga måttbeställda gardiner längs en hel vägg - fint och effektivt!

FÄRG FÖR HUMÖR
Glöm inte bort att addera färg till din kontorsinredning. Färg har stor påverkan på energinivå, och kan därmed öka positivet och engagemang. Röd är energins färg som aktiverar och piggar upp, medan gult är känt för att frambringa optimism och glädje.

FLEXIBEL MILJÖ

Genom att skapa olika möjliga sittplatser och ’öar’, kontorsmöbler, soffgrupper eller en stående baryta, så uppmuntras man att byta arbetsposition under sin dag. Ökad rörelse leder till ökad produktivitet - så upp och hoppa!

AVSKÄRMAT MED LJUSINSLÄPP

Det är vanligt att konferensrum är helt inglasade eller har stora glaspartier. Tänk då på att välja en tunnare gardin, exempelvis en Hotellgardin eller Tunn Linnegardin, för att kunna skärma av utan att tappa kontakten med vad som sker utanför rummet.

ETT GEMENSAMT MÅL

Det är viktigt att alla i teamet har en gemensam känsla och förståelse för företagets projekt och mål, och en anslagstavla för att samla inspiration och planer är ett bra och visuellt sätt att göra detta!

NEUTRALA TONER FÖR LUGN

Till skillnad från i en kontorsmiljö så är neutrala toner att föredra i ett konferensrum. Här vill man skapa en inbjudande miljö med fokus på dialog, samtal och analys, och inte bli distraherad av färg. En annan anledning till att välja neutrala toner i ett konferensrum är av den enkla anledningen att människorna som vistas i rummet också tillför mycket färg, vilket leder till ett stökigt intryck.