Meny

Gardiner & Tillbehör

Servicetjänster

Guider

Inspiration

Gardinexperten tipsar

Inreda barnrum - För lek och fantasi!

Inred barnrummet med gardiner! I barnens rum ska det finnas rum för lek, kreativitet och fantasi, men också avkoppling och en god natts sömn. Låt gardinerna bli både tonsättande för inredningen - och säkerställ att även familjens minsta medlemmar sover gott på nätterna!

MIXA OCH MATCHA

Begränsa dig inte till en färg eller modell, prova att mixa och matcha för att skapa ditt unika barnrum. Ton i ton eller kontrasterande, bara fantasin sätter gränser! Här ser vi hissgardiner i vävd linne Terracotta, i kombination med längder i vävd linne Senap.

TON I TON

Ton i ton är ett klassiskt inredningsknep om du känner dig osäker, och som skapar harmoni och balans i ett rum. Prova att välja en kompletterande men närliggande nyans på väggfärgen som gardinerna, och du får direkt till en sammanhängande och genomtänkt känsla. Här syns hissgardinen i vävd linne Petroleum.

MAXA MED MÖRKLÄGGNING

Mörkläggning är nödvändigt i de flesta rum, men kanske allra mest kritiskt i barnrum. Alla Gotains vävda linnegardiner och sammetsgardiner går att mörklägga, och passar fint tillsammans med en tunnare, skir gardin för insynsskydd.