Meny

Gardiner & Tillbehör

Servicetjänster

Guider

Inspiration

Hemma Hos

Hello Home, Michelle & David

När vi kliver in i Michelle och Davids lägenhet på Östermalm är det första vi slås av hur solen fullständigt strålar in. Kan det vara den ljusaste lägenheten vi någonsin sett - absolut, ja!

Familjen har bara bott i den nyrenoverade våningen i några månader - men arbetet att skapa ett sömlöst, modernt och unikt hem har pågått under en längre tid. Både David och Michelle har en tydlig känsla för färg och form, och deras konstintresse genomsyrar lägenheten. Vi fastnar alla för en tavla placerad över barvagnen i vardagsrummet, och Michelle berättar att just denna ligger dem lite extra varmt om hjärtat, då hon gav den i morgongåva till David vid deras bröllop.

Paret är några av Gotains första kunder, och linnegardinerna i vardagsrummet har klätt både en och två lägenheter tidigare. Trots tappra försök från köpare, så har Michelle och David konsekvent låtit gardinerna flytta med familjen, och läggas upp eller ner till passande längd.

Även i matsalen, som knyter an till vardagsrummet genom pampiga dubbeldörrar från sekelskiftet, klär tunna linnegardiner i vitt de stora fönstren. Just den tunna linnegardinen är ett perfekt alternativ för att växla mellan att dämpa solen utan att kompromissa på ljusinsläpp, och att skapa en varm och inbjudande känsla av textil.

Familjens äldsta killar delar på det blåa rummet, som vi skrattar åt hade kunnat vara inrett helt och hållet runt Gotains hissgardin i Petroleum. Matchningen med väggfärgen är helt enkelt perfekt! Sanningen är dock att det helt enkelt rör sig om att tursamt sammanträffande, då planen från början var att väja en gardin i tidlös sandton, men att man ändrade sig i sista sekunden. Bakom hissgardinen gömmer sig ett av våra senaste tillskott i sortimentet, den mörkläggande rullgardinen, som är ett perfekt komplement för att få även de envisaste barnen att acceptera kvällen när den kommer!

Sovrummet är en textilälskares dröm, och även om många av oss önskar fler fönster så kan vi nog enas om att vi också uppskattar en god natts sömn. Svaret? Mörkläggningsgardiner!

Hemma hos Michelle och David hittar vi fönster i flera riktningar, och en takfäst bockad skena gör att gardinerna kan dras sömlöst mellan fönstren. De sandfärgade gardinerna går hand i hand med väggarnas sobra ton, och skapar harmoni i hela rummet.