Meny

Alla produkter

Servicetjänster

Guider

Inspiration

Hemma Hos

Hello Home, Louise Hjorth

I samband med vårens första strålar hälsade vi igen på hemma hos inredaren Louise Hjorth i den fantastiska våningen på Östermalm. Louise var en av de första personerna som under förra året provade på Gotains hissgardiner, och denna gång var det dags att fullända looken med svepande gardinlängder.

Sedan vårt första besök har inredningen förändrats, men Louise skiner lika starkt med sin varma och inbjudande personlighet. Vardagsrummet har fått accenter i blått, en stor kristallkrona i Murano-glas och fåtöljer i ett strukturerat blått tyg, som båda lyfter fram de naturliga tonerna i resterande inredning.

I det ljusa vardagsrummet så hänger hissgardiner i vävd linne, något som Louise valt att komplettera med långa längder i samma tyg. Hissgardiner är ett perfekt alternativ för fönster som inte lämpar sig för gardinlängder, men det är lätt att glömma att dessa även kan kombineras för en klassisk och väldigt ombonad look! Gardinstängerna hängs så högt upp mot taket som möjligt för att förstärka den ståtliga takhöjden, och hissgardinerna har placerats för att följa fönstrets ytterkarm i ovankant.

Sovrummet är målat i en mörk nyans (Louise avslöjade att detta dock snart kommer att ändras!) och för att få till den optimala hotelldrömmen saknades bara en sak – mörkläggningsgardiner! För att knyta ihop sovrummet med vardagsrummet så har Louise valt mörkläggningsgardiner i samma tyg, vävd linne sand, men där ett mjukt foder sytts fast på baksidan.