Meny

Alla produkter

Servicetjänster

Guider

Inspiration

Hemma Hos

Hello (again) Home, Elin Skoglund!

Vi är på väg hem till Elin, även denna gång i Vasastan, men en ny adress som destination. När dörren öppnas möts vi av samma värme och ljus som alltid, trots att det är en grå decembermorgon. Redan vid första steget över tröskeln, vet vi att Elin och hennes sambo skapat något magiskt här.

Vi sveps direkt med i en känsla av harmoniska toner och naturliga material, där de mjuka formerna i (den egenbyggda!) trappan och bouclé-klädda soffan kompletteras av krispiga Hotellgardiner i vitt. Väggar och detaljer har målats i en naturlig nyans, men som ändå blir ett blickfång tack vare sin textur. De mjuka övergångerna är genomgående, och Elin har valt att bygga in sina skenor i en kornisch för att låta gardinernas böljande längder stå i fokus. Ett riktigt ess i rockärmen för att förhöja textilkänslan!

Det finns få inredningsdetaljer som kan konkurrera med Elins fluffiga bästa vän Selma, men våra klotkuddar och pläd i djupt blått gör sitt bästa. En plats för både inspiration och lugn.

I köket, en riktig statement piece med den stora köksön klädd i mönstrad marmor, har Elin ännu en gång valt gardiner med fingertoppskänsla. En kritvit hissgardin i måttbeställda dimensioner, passar som handen i handsken i detta inbyggda fönster. En smart gardinlösning för knepiga fönster-förutsättningar!