Villkor

Allmänna villkor, leverans, retur, betalning.

Genom att lägga en order hos gotain.com garanterar du att du är minst 18 år och accepterar att nedan villkor gäller för samtliga ordar som placeras. Vid frågor hänvisar vi dig till info[@]gotain.com – tveka inte att höra av dig, vi hjälper mer än gärna till!

Leverans av gardiner

För oss är det viktigt att göra det så smidigt som möjligt att beställa skräddarsydda gardiner vilket innebär att vi skickar de flesta ordrar direkt till ditt närmsta postombud så du kan hämta paketet när det passar dig. För leveranser av större ordrar / företagskunder så skickas gardinerna med hemleverans. För samtliga leveranser får du som kund hos oss först en spårningslänk via email och sedan en sms-avisering.

Leverans gardinstång/gardinskena 200cm eller längre

För dig som beställer gardinskena eller gardinstång som är 200cm eller längre så gäller alltid hemleverans. Detta för att du ska slippa bära otympliga paket.

Leverans för dig som även bokat monteringsservice

För dig som beställt vår servicetjänst med montering – oroa dig inte över någon leverans. Vår hantverkare tar med sig både gardiner och tillbehör inför monteringen.

Ej uthämtat/mottaget paket

Obs – hämtar du ej ut ditt paket inom 2 veckor hos ombudet så kommer paketet skickas tillbaka till Gotains Ateljé i Skåne. Du är fortfarande betalningsskyldig för de skräddarsydda varorna. Vill du att vi skickar ut leveransen på nytt hör av dig till info[@]gotain.com så hjälper vi dig.

Retur av gardiner

Vänligen notera att samtliga gardiner är skräddarsydda efter kundens exakta mått, vi kan därför inte ta varor i retur då de är producerade just efter din beställning.

Retur övrigt

14 dagars returrätt gäller för samtliga tillbehör. Förpackningen ska vara obruten. För att få retursedel mailar du order[@]gotain.com. Pengarna sätts in på samma konto som betalningen utförts via, exklusive priset för den bokade returfrakten. För mer information kring just din retur – hör av dig till oss så hjälper vi till!

Hur betalar jag?

Betalning gör du enkelt och säkert med betaltkort/kreditkort (Visa, Mastercard, American Express) eller via faktura/delbetalning med Klarna. Handlar du utanför EU och har funderingar över moms eller frakter, tveka inte att höra av dig så svarar vi på eventuella frågetecken info[@]gotain.com

Personlig information

All personlig information, så som namn och adressuppgifter används enbart för att hantera din beställning, betalning och leverans. Ingen data du uppger hos Gotain förs vidare till 3:e part.

Integritetspolicy

Vår integritetspolicy finner du här

Copyright

Alla produkter och designer tillhör exklusivt Gotain AB, 559065-5642

Frågor?

Kontakta oss för mer information

Kontakt