Frågor och svar om din beställning

Allmänna villkor, leverans, retur, betalning.

Genom att lägga en order hos gotain.com garanterar du att du är minst 18 år och accepterar att nedan villkor gäller för samtliga ordar som placeras. Vid frågor hänvisar vi dig till info[@]gotain.com – tveka inte att höra av dig, vi hjälper mer än gärna till!

När kommer min beställning?

Varje kund är lika viktig för oss på Gotain, därför sys och skickas alla beställning i tur ordning och vi gör allt för att skicka ut din beställning så snart som möjligt. Estimerad leveranstid är normalt 3veckor från lagd beställning. Har du inte mottagit en spårningslänk efter 3veckor är du välkommen att kontakta kundservice på info@gotain.com så hjälper vi dig! 

Har du beställt en servicetjänst med montering eller upphängning i samband med din gardinbeställning? Då gäller totalt 5-6veckors leveranstid. Detta för att hitta en tid och dag som fungerar för själva installationen.

Hur levereras gardinerna?

För oss är det viktigt att göra det så smidigt som möjligt att beställa skräddarsydda gardiner vilket innebär att vi skickar de flesta ordrar direkt till ditt närmsta postombud så du kan hämta paketet när det passar dig. För leveranser av större ordrar / företagskunder så skickas gardinerna med hemleverans. För samtliga leveranser får du som kund hos oss först en spårningslänk via email och sedan en sms-avisering.

Hur levereras gardinstång / skena?

För dig som beställer gardinskena eller gardinstång som är 200cm eller längre så gäller alltid hemleverans. Detta för att du ska slippa bära otympliga paket.

Kan jag hämta min beställning i butik?

Du är varmt välkommen att hämta din beställning hos oss på Gotain. Vårt showroom hittar du på Döbelnsgatan 53. Kontakta oss om du vill hämta paketet i butiken så hjälper vi dig! 

Hur fungerar leverans om jag bokat med montering?

För dig som beställt vår servicetjänst med montering – oroa dig inte över någon leverans. Vår hantverkare tar med sig både gardiner och tillbehör inför monteringen.

Vad händer om jag inte hämtat ut / tagit emot min beställning?

Obs – hämtar du ej ut ditt paket inom 2 veckor hos ombudet så kommer paketet skickas tillbaka till Gotains Ateljé i Skåne. Du är fortfarande betalningsskyldig för de skräddarsydda varorna. Vill du att vi skickar ut leveransen på nytt hör av dig till info[@]gotain.com så hjälper vi dig.

Kan jag ändra leveransadress?

Har du angivit fel adress eller vill byta leveransinformation? Vi gör vårt bästa för att hjälpa dig med detta fram tills att paketet har skickats. Har du redan mottagit en sändingslänk / info så betyder detta att paketet redan gått iväg. En adressändring är då inte möjligt. Då gäller information som du hittar under rubriken “Vad händer om jag inte hämtat ut / tagit emot min beställning” 

Kan jag göra förändringar eller avbeställa min order efter att den är lagd?

Förändringar i din order måste göras inom 24h från lagd order för att dessa ska kunna efterföljas av vår ateljé.

Avbeställning av din order måste ske senast 24h efter lagd order, då sömnaden annars hinner påbörjas.  

Kan jag returnera skräddarsydda gardiner?

Vänligen notera att samtliga gardiner är skräddarsydda efter kundens exakta mått, vi kan därför inte ta varor i retur då de är producerade just efter din beställning.

Kan jag returnera tillbehör?

14 dagars returrätt gäller för samtliga tillbehör. Förpackningen ska vara obruten. För att få retursedel mailar du order[@]gotain.com. Pengarna sätts in på samma konto som betalningen utförts via, exklusive priset för den bokade returfrakten. För mer information kring just din retur – hör av dig till oss så hjälper vi till!

Vad gäller för reklamation?

Vi vill alltid leverera våra produkter med högsta kvalité. Om din beställning var defekt när du fick den, ber vi dig att starta en reklamation så snart felet uppmärksammats. Skador som är ursprungliga och uppkommit inom två månader, är produktionsfel och anses som en reklamation. Notera vid “icke godkänd reklamtion” av gardin/ gardiner som är korrekt sydd i beställd längd och utan produktionsfel så debiteras en serviceavgift på 299kr/ gardin för att skicka ut på nytt till dig. 

Beskriv felet eller skadan så utförligt som möjligt och bifoga bilder på skadan. Detta för att vi ska kunna bedöma ditt fall så bra som möjligt. Vi tar sedan kontakt med dig så fort vi kan för eventuell ersättning eller retur.

Har du fått ett godkänt reklamationsärende skickar vi en retursedel till dig, denna är måste nyttjas inom 30dagar – därefter förfaller reklamationsärendet. Vid utbetalning sker detta inom 30 dagar från att returen är mottagen. 

Normalt slitage och produkter äldre än två år är inte en reklamation. 

Hur betalar jag?

Betalning gör du enkelt och säkert med betaltkort/kreditkort (Visa, Mastercard, American Express) eller via faktura/delbetalning med Klarna. Handlar du utanför EU och har funderingar över moms eller frakter, tveka inte att höra av dig så svarar vi på eventuella frågetecken info[@]gotain.com

För dig som lagt beställning i showroom eller över mail gäller 30dagar netto från accepterad offert. 

Personlig information

All personlig information, så som namn och adressuppgifter används enbart för att hantera din beställning, betalning och leverans. Ingen data du uppger hos Gotain förs vidare till 3:e part.

Integritetspolicy

Vår integritetspolicy finner du här

Copyright

Alla produkter och designer tillhör exklusivt Gotain AB, 559065-5642

Frågor?

Kontakta oss för mer information

Kontakt