Villkor

Genom att lägga en order hos gotain.com garanterar du att du är minst 18 år och accepterar att nedan villkor gäller för samtliga ordar som placeras. Vid frågor hänvisar vi dig till support@gotain.com – tveka inte att höra av dig, vi hjälper mer än gärna till!

Leverans

För oss är det viktigt att göra det så smidigt som möjligt för dig att beställa skräddarsydda gardiner. Därför levereras samtliga ordar med DHL Express till ditt närmsta ombud. Du aviseras med sms när paketet är redo hos ditt ombud (om du angett nummer vid betalning, annars aviseras du via email)

Obs – hämtar du ej ut ditt paket inom 2 veckor hos ombudet så kommer paketet skickas tillbaka till Gotain Atelje i Skåne. Du är fortfarande betalningsskyldig för de skräddarsydda varorna. Vill du att vi skickar ut leveransen på nytt hör av dig till support@gotain.com så hjälper vi dig.

Retur

Vänligen notera att samtliga produkter är skräddarsydda efter kundens exakta mått, vi kan därför inte ta varor i retur då de är producerade just efter beställningen. 14 dagars returrätt gäller för kuddar. Returen gör du genom att skicka ett mail till support@gotain.com där du skriver ditt ordernummer och vad som skall returneras. Vi skickar då en retursedel som du sätter på paketet och lämnar in på ombud för DHL.

Betalning

Betalning gör du enkelt och säkert med Visa,Mastercard, PayPal eller Klarna. Beloppet dras från ditt konto först när ordern lämnar vårt Atelje. Handlar du utanför EU och har funderingar över moms eller frakter, tveka inte att höra av dig så svarar vi på eventuella frågetecken support@gotain.com

Personlig information

All personlig information, så som namn och adressuppgifter används enbart för att hantera din besättning, betalning och leverans. Ingen data du uppger hos Gotain förs vidare till 3:e part.

Copyright

Alla produkter och designer tillhör exklusivt Gotain AB, 559065-5642