Meny

Alla produkter

Servicetjänster

Guider

Inspiration

Bedroom Look: Elegant

Looken Elegant är en diskret och modern look som med sitt tidlösa uttryck kan anpassas till en mängd sovrumsstilar beroende på val av gardin och färg. De vinklade hörnen klär in sängen och förstärker dess position i rummet, utan att ta upp extra utrymme.

THE LOOK
Elegant är en diskret och modern look som med sitt tidlösa uttryck kan anpassas till en mängd sovrumsstilar beroende på val av gardin och färg. De vinklade hörnen klär in sängen och förstärker dess position i rummet, utan att ta upp extra utrymme. Denna look skapar en lugn och sofistikerad atmosfär som sömlöst smälter in med din befintliga inredning.

SÅ GÖR DU
Looken Elegant är konstruerad med en takfäst gardinskena som löper längst med hela nischens bredd, och avslutas med två 90graders vinklar för att klä in nischens sidor. I skenan hänger två gardiner i dubbelbredd för att ge generösa vågor.

Framför skenan så monteras en rak gardinkappa i samma tyg (gardinkappan säljs i ett komplett kit med kappa och skena), som placeras 10cm från den inre skenan.

RUMMETS FÖRUTSÄTTNINGAR
Här syns looken i ett rum som har takhöjd 280cm, med en gardinkappa i längd 30cm.

Totalpris för denna look: 10 396SEK.