Meny

Alla produkter

Servicetjänster

Guider

Inspiration

Bedroom Look: Nest

Looken Nest är en böljande sänginramning som med sin enkla men effektfulla konstruktion kan förvandla vilket sovrum som helst till en drömlik oas. Beroende på rummets takhöjd kan du själv enkelt anpassa hur mycket draperingen ska hänga ner ovanför sängen.

THE LOOK
Looken Nest är en dramatisk sänghimmel inspirerad av de böljande, färgstarka textilier som kan hittas på en marockansk medina. Med sin enkla men effektfulla konstruktion kan denna look förvandla vilket sovrum som helst till en drömlik oas. De generösa draperingarna och de levande färgerna skapar en atmosfär av exotisk elegans, vilket ger rummet en känsla av både lyx och avkoppling.

SÅ GÖR DU
I detta rum hänger en vävd linnegardin i dubbelbredd, i en svart gardinstång som kapats i två delar och avslutats med frenchrod-avslut.

En gardinstång i längd 100cm är placerad på väggen ovanför sängen så högt upp mot taket som möjligt, och den andra i längd 70cm är monterad i taket vid sängens fotända. Draperingen skapas med en gardin i dubbelbredd som träs igenom båda stänger, med en böljande mitt.


RUMMETS FÖRUTSÄTTNINGAR
Här syns looken i ett rum som har takhöjd 300cm, med en gardin i längd 600cm. En gardinstång är kapad i två delar, 100cm resp 70cm.

Totalpris för denna look: 7 847SEK.