Trendspaning svart gardinskena och gardinstång

Gardiner

Markera med svarta detaljer

AV     15 OKTOBER 2019

FOTO: ANGIVET PÅ RESPEKTIVE BILD

DELA: FACEBOOK I PINTEREST

Inte helt oväntat så håller vi på Gotain alltid ett extra öga öppet när det kommer till nyheter och trender inom gardiner. Det är så spännande att en sådan klassisk och tidlös produkt som just gardiner kan förändras enkelt genom detaljer som upphängnings alternativ. Senaste tiden har det blivit riktigt hett med svarta gardinstänger och skenor. Spana in dessa ljuvliga inredningar där svarta gardinstänger och skenor fått sätta pricken över i:t

Bild: Erik Lefvander för Residence, hemma hos Andreas Martin Löf
Bild: Erik Lefvander för Residence, hemma hos Andreas Martin Löf

Det är inte oväntat stylat och “on-point” hemma hos arkitekt Andreas Martin Löf. Låt oss fokusera lite på gardinskenan. Den löper längst med hela rummets bredd och är monterad på väggen. För att lyckas med denna stil kan jag tipsa om Gotains svarta gardinskena som går utmärkt att fästa såväl i tak som på vägg. Skenorna köper du som längst i mått om 200cm, sedan kopplas de ihop för att bli längre med en skarvdel.

Gotain
Bild: Jesper Florbrant för Esny, Styling Perspective Studios

Har du spanat in @perspectivestudios? Om inte så har du lite instagram godis att se fram emot. Denna inredning är gjord av Robin på Perspective Studios och kontrasten mellan ljusa partier och de mörka dörrarna, lamporna och gardinstången är något som verkligen sticker ut. På bilden ser du Gotain sammetsgardiner i färgen Khaki (Gardinen hittar du här) som får hänga i en tjock svart gardinstång (Stången hittar du här)

Gardiner
Bild: Andy Liftner, Styling Perspective Studios

Visst är det snyggt med dessa svarta detaljer? På denna bilden ser du våra vävda linnegardiner i färgen sand (Gardinerna hittar du här) Vill du kika lite närmre på svart tjock gardinstång så hittar du den genom att klicka här

Alyssa Kapito, Holiday House 2017, NYC.
Alyssa Kapito Interiors

Det står helt klart på Gotains to-do att ta fram en gardinstång i linje med dessa tunnare smidesstänger som förhöjer dessa inredningar.

Alyssa Kapito, Holiday House 2017, NYC.