Sno stilen från an interior affair

Gotain Gardiner

INSTAGRAM GODIS

AV     07 OKTOBER 2019

FOTO: ELISABETH DALY @ELISABETHPHOTOGRAPHY

DELA: FACEBOOK I PINTEREST

Har du (precis som jag) följt Lovisa Häger @aninterioraffair ljuvliga inlägg, tips och inspiration på instagram? Då har du kanske inte missat att lägenheten nu ligger uppe till salu. För er som inte upplevt magi via kontot @aninterioraffair så är detta ett perfekt tillfälle att få en glimt in i inredningen där spännande DIY projekt blandas med klassiska inredningsdetaljer i en härlig kombination. 

 Gotain Gardin

Vardagsrummet är vår favorit i detta hem. Naturlig färgsättning får pryda de gamla furuplankorna som löper längst med golvytan. Stora fönsterpartier som vackert ramas in av Gotains sammetsgardiner i färgen benvit. Gardinerna hittar du genom att > klicka här

Våga gå mörkt i sovrummet! Personligen ska det vägas för och nackdelar fram och tillbaka i evigheter innan jag skulle våga måla sovrummet i en mörk, djup och matt väggfärg som denna. Men Lovisa bevisar att det både ger ett klassiskt och mysigt resultat. Vågar du?

Två saker att lägga lite extra uppmärksamhet på. Först och främst gardinerna (såklart). Detta är Gotains tunna linnegardiner i färgen grå. På högra sidan hänger en gardin i dubbelbredd och på vänstra sidan räckte det fint med en singelbredd. Våra gardiner säljs i styckvis vilket gör det möjligt för dig att anpassa bredder efter ditt rum. Många rum kräver just en kombination precis som denna. Gardinerna hittar du genom att > Klicka här Till nummer två – spana in elementskydden, fina va? Detta är ett faktiskt ett DIY projekt som Lovisa har gjort en bra artikel om. För dig som vill läsa mer om detta > Klicka här

Detaljer finns det många av i detta hem! Lägg märke till att vaser, kannor och lampor som pryder hemmet i olika storlekar och former har en sak gemensamt – färgvalet. Även detta är ett nämligen ett DIY projekt i vilket Lovisa gick loss med färgburk och började pensla på detaljerna som nu ger en väldigt röd tråd, visst?

För dig som är sugen att testa detta DIY projekt > Klicka här