En snabbguide – mörkläggande gardiner

Gardiner

 Mörkläggande gardiner för mys-faktor och god sömn

Solen i all ära, men skenet kan bedra! I både sov- och vardagsrum vill vi ibland slippa mötas utav solens strålar. Vare sig du vill njuta av en god nattsömn eller utesluta ljuset under ett seriemaraton så har vi lösningen – mörkläggande gardiner. Gotains mörkläggande gardiner bidrar inte bara till den perfekta mys-känslan utan är också något ljuddämpande, samt skyddar dina möbler ifrån att bli solblekta. Vi har tagit fram några enkla tips att tänka på inför ditt köp av mörkläggande gardin:

Vid köp utav mörkläggande gardin rekommenderar vi alltid att även köpa en uppsättning tunna linnegardiner, detta för att kunna släppa in ljus när ni vill och fortfarande undvika insyn. Dessutom ger dubbla gardiner en härlig hotellkänsla.

Vid montering av mörkläggande gardiner är det även viktigt att ha i åtanke att de är tunga. Vi rekommenderar att du fäster dem i taket, men om du verkligen vill fästa dem i väggen – tänk på att använda några extra fästen för säkerställa att de inte riskerar att ramla ner.

Alla våra gardiner (utom de tunna linnegardinerna) går att lägga till ett mörkläggningsfoder på. Så välj och vraka bland modellerna och tillåt dig att undslippa solen utan att nedgraderar dina gardiner stilmässigt.

fr. 2,449.00kr
+
Elegant och stilrent!
fr. 2,249.00kr
+
Tidlöst och tungt fall!