För dig som vill göra själv

 

Mätning

Innan du beställer skräddarsydda gardiner är det en bra ide att mäta upp vilken längd du vill beställa. Vi ger dig våra bästa tips och rekomendationer!

klicka här för att komma till vår mätguide

Montering

Klassiskt och tidlöst med gardinstång eller diskret och minimalistiskt med gardinskena? Oavsett hur du föredrar att hänga dina gardiner så har vi sammanställt monteringsanvisningar 

klicka här för att komma till vår monteringsguide

Upphängning

För att göra det som enkelt som möjligt för dig är Gotains gardiner försedda med ett praktiskt veckband. Fungerar lika bra att hänga på gardinskena som gardinstång. Psst – glöm inte att steama dina gardiner!  

klicka här för att komma till vår upphängningsguide

 

 

 

För dig som vill ha hjälp

 

Mätning

Problem med mätningen? Ingen fara, låt en av våra gardinspecialister göra ett hembesök och ta alla mått som krävs för att bedöma längd och bredd på dina gardiner. 

klicka här för att boka ett hembesök med mätning

Montering

Vi monterar ditt val av gardinskena eller gardinstång. Tjänsten utförs av våra profesionella installatörer som är experter just på gardinmonteringar. Kontakta oss på info@gotain.com så hjälper vi dig vidare! 

Upphängning

Vi trär in gardinkrokar och hänger upp dina gardiner enligt konstens alla regler. Avslutningsvis steamas gardinerna för att uppnå perfekt resultat. Kontakta oss på info@gotain.com så hjälper vi dig vidare!