Hôtel Doisy – Sno stilen

Sno Stilen - Hôtel Doisy

Hotellet som får oss att vilja åka till Paris – nu! Inredningen andas Paris-Chick och är fullspäckat av intressanta materialval, färgkombinationer i lugna bohemiska nyanser i sand, beige, senapsgult och några avstickare som grönt och puderrosa.

 

Sammetskudde i måtten 40×65, perfekt detalj som pricken över i:t Ta mig till kudden

Bakom inredningen står duon Bénédicte Pierens och Raphaëlle Levet, tidigare kända från Elle Decor men nu driver de sin egna designbyrå och tur det – då får vi chansen att njuta av fantastiska projekt som detta. Stilen visar verkligen hur fritt det är att blanda textilier. Spana in den vävda heltäckningsmattan de krispiga lakanen och den tunga gardinen.

Gardiner

Att måla väggen i olika färger, en mörkare nedtill och en ljusare upptill är ett snabbt sätt att förändra rummet och verkligen få känslan av panelvägg.

Gardiner

Klicka här – Linnegardin, Sand

Inte helt ovanligt för hotellrum så har designduon använt lite tyngre textil för gardinerna. I sovrum är det skönt med tjockare gardiner med tyngre fall, det blir ombonat och dämpar rundgång av ljud.Vill man ha möjlighet att skärma av utan att det blir mörkt i rummet så är det populärt att ha dubbla gardiner, tjockare som ger mörker och skira som hänger närmst fönstret som sorlar ljuset fint med skyddar från insyn. Våra tjockare linnegardiner kan du välja att ha mörkläggninsfoder på, så får du det helt mörkt och härligt.

Gardiner

Här har vi sammanställt ett litet moodboard – Sno stilen!

TapetGardinRotting SkåpDekorativa KuddarMässing Lampa