Gotain i Trendensers Söndagssummering

Trendenser X Gotain

Trendenser, nordens största inredningsblogg

 

avslutar varje vecka med en söndagssummering där Frida Ramstedt listar nuvarande inredningsfavoriter och nyheter. Denna vecka lyftes Gotain som ett alternativ mot tråkiga och undermåliga standardutbud för gardiner. Vi upplever att gardiner alltför ofta förbises och vill lyfta hur enkelt rätt gardiner kan förhöja ett helt inredningsuttryck. För att göra det enkelt har vi ett noggrant utvalt utbud med hög kvalitet, alla våra tyger vävs i Spanien, gardinerna skräddarsys i vår Ateljé i Sverige och frakten är alltid kostnadsfri. Det behövs inga expertkunskaper för att beställa skräddarsydda Gotain gardiner det gäller bara att välja design och längd. Vill du läsa inlägget i Trendenser – Läs mer här..

Gardiner, gotain, linnegardiner
Escarpado, linnegardin i 100% linne. Finns i sex olika färgställningar, denna heter Sand.

Vill du ser mer av denna gardin, Klicka här

Gardiner, gotain, sammet
Detaljbild på sammetskvalitéen i Pattern kollektionen. På bilden syns Slized.

Vill du ser mer av denna gardin, Klicka här

Gardiner, gotain, linnegardiner
Detaljbild på linnegardin med 15cm släp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *