Gotain popup showroom – Stort tack alla som kom!

Gotain

Mars började på absolut bästa tänkbara sätt,

 

I helgen öppnade vi upp dörrarna för Gotain popup showroom. Gotain kollektionerna Solid & Decco visades i en mängd olika displayer och under dagen besöktes showroomet av inredningstidningar, inredningsdesigners och butiksägare. På kvällen fylldes showroomet med nyfikna vänner och familjemedlemmar. Fantastiskt härligt tyckte vi så planeringen inför ett nytt tillfälle är redan igång, hoppas vi ses då – stay tuned!

Asplund Klingstedt, gotain, gardiner, sammetsgardiner

Gotain popup showroom, gotain, sammet, gardiner

Gotain popup showroom, sammet, gardiner

Gotain popup showroom, gardiner, sammet, sammetsgardiner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *