Inredaren och Residence bloggaren Asplund Klingstedt om Gotain

Sammet

Nystartade Gotain erbjuder lyxgardiner till bra pris

Madeleine ser på gardinerna. Vrider och vänder, håller upp mot ljuset och drar fingrarna längst den mjuka sammetsluggen. Det tar inte många minuter innan hon springer runt och samlar ihop ljusstakar, lampor, små askar och böcker. Inredningsdetaljer som passar bra med de olika mönsterspråken och färgerna på gardinerna vrids och vänds i olika kombinationer. Med ett öga för detaljer som heter duga har Madeleine snabbt skapat ett moodboard och lämnar den slutgiltiga kommentaren – ”superfina gardiner”.

Missa inte denna fantastiska artikel om Gotain av inspirerande Madeleine Asplund Klingstedt, en av Sveriges absolut bästa inredningsdesigners. Klicka här för att läsa artikeln

Asplund Klingstedt Gotain
Moodboard av Asplund Klingstedt. På bilden syns Military Grey, Petrol och Dotindot gardinerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *